Produktivnost i Obrazovanje

Pogledajte koje su to Microsoft licence koje možemo da Vam ponudimo!

Moderni uređaji sa operativnim sistemom Windows 11 i paketom programa Microsoft 365 ili Office 2021.

MICROSOFT OEM

ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURER

Kao jedna od najčešće korišćenih Windows licenci, OEM se kupuje uz nov računar i kao takva vezana je za taj uređaj i njegove komponente (matičnu ploču, processor, hard-disk, memoriju, napajanje i kućište). U skladu sa tim, nije moguć prenos OEM licence na drugi uređaj. Pri kupovini licence dobija se instalacioni CD i COA nalepnica koja se postavlja na vidljivo mesto na kućištu nakon izvršene instalacije. OEM dozvoljava downgrade na pređašnje verzije sistema.

MICROSOFT GGK

GET GENUINE KIT

Za razliku od OEM licence koja se kupuje uz nov računar, GGK licenca namenjena je za legalizaciju postojećih računara koji se neko vreme već koriste. Ova Widnows licenca vezana je za uređaj na koji se prvobitno instalira, i njeno prenošenje na druge uređaje nije moguće. Uz kupovinu licence, dobija se disk za instalaciju i nalepnica. GGK licenca ne podržava downgrade na pređašnje verzije sistema.

MICROSOFT OFFICE

Kupovina ili iznajmljivanje licence?
365

Isprobajte tehnologiju koja će Vašem poslu omogućiti sigurno upravljanje informacijama, veću produktivnost u obavljaju poslova, bolju sinhronizaciju celog kolektiva i međusobnu lakšu saradnju zahvaljujući mnogobrojnim korisnim alatkama. Usluga Office 365 bazirana je na CLOUD tehnologiji koja sve izvršene operacije podržava u „etru“. Uz mogućnost rada koja nije ograničena ni vrstom uređaja (Office 365 je dostupan za PC, smartphone, tablet…) geografskom lokacijom ili vremenom pristupa, na raspolaganju Vam se pruža dosta mogućnosti za unapređenje dosadašnjeg toka poslovanja.