Canon cwc

Canon cwc

AUTOMATIZACIJA PROCESA
U JEDINOM REŠENJU

Cloud Workspace Collaboration

Preduzeća nastoje da postignu brzu digitalnu transformaciju i povećanu efikasnost u upravljanju i obradi informacija. Sa Cloud Workspace Collaboration rešenjima, moć je u vašim rukama.

Ključne prednosti:

Struktura i sigurnost
Vaše informacije
Optimizujte poslovne
procese
Smanjite opterećenje pomoću
automatizacije
Integrišite informacije iz
papira u digitalno
Omogućite efikasan upravljački
rad na daljinu
Lako pronađite informacije koje su
Vam potrebne

Ključne prednosti

Kako automatizacija procesa u oblaku može pomoći vašem poslovanju:

Upravljanje brzo rastućom količinom poverljivog i poslovno kritičnog sadržaja brzo postaje prioritet za preduzeća bilo koje veličine.

Rešenja za upravljanje informacijama mogu biti složena za implementaciju, integraciju i održavanje, ali Canonova automatizacija procesa u oblaku uklanja probleme. U potpunosti se njime upravlja u oblaku, dolazi unapred konfigurisan za popularne poslovne procese i spreman je za upotrebu za nekoliko minuta.
Platforma jednostavna za korišćenje omogućava vam da snimite, kreirate, upravljate i čuvate sve vaše poslovne informacije na jednom mestu. Zamislite uticaj na vašu korisničku službu i interne procese sa mogućnošću lociranja, bezbednog pristupa i obrade pravih informacija trenutno, sa bilo kog mesta.

Integrisano rešenje od kraja do kraja

Uključuje pametno snimanje i bezbedno digitalno spremište, unapred integrisano sa jedinstvenom prijavom sa centralnog portala koji omogućava upravljanje korisnicima i deljenje informacija.

Unapred konfigurisane aplikacije

Koristite unapred konfigurisane aplikacije (odobrenje faktura, digitalizacija ljudskih resursa ili upravljanje ugovorima), proširite ih ili kreirajte potpuno nove sa ovom otvorenom platformom.

Potpuno skalabilno rešenje u oblaku

Napravljen za bilo koju veličinu poslovanja, lako se može proširiti sa rastom vaše organizacije ili možete implementirati nove aplikacije za različita odeljenja.

Moćni tokovi posla

Počevši od snimanja do upravljanja dokumentima, možete automatizovati svoje procese i smanjiti vreme potrebno za njihovo dovršavanje, povećati tačnost, poboljšati vidljivost i sledljivost.

Brzo hvatanje podataka

Sa funkcijama kao što su automatsko prepoznavanje dokumenata, skeniranje i validacija pasoša ili lične karte i IRIS™ OCR i tehnologija kompresije, možete brzo i efikasno da obrađujete i indeksirate sve svoje dokumente.

Pristup informacijama u realnom vremenu

Sa svim svojim podacima u bezbednom oblaku, možete brzo i lako da preuzmete sve datoteke kada su vam potrebne, kada su vam potrebne, sa bilo kog mesta – vaše informacije se kreću sa vama!

Pojednostavite svoje poslovanje

Iskoristite sve karakteristike ovog efekta