HARDWARE

SERVERI

Kao partner vodećih svetskih proizvođača servera, kao što su Lenovo, HP, Dell, Fujitsu,Supermicro u prilici smo da odgovorimo na različite potrebe naših klijenata, od minimalnih zahteva za serverima u manjim firmama do najkompleksnijih rešenja IT infrastrukture. Naš portfolio obuhvata tower servere koje prilagođavamo potrebama korisnika kroz odgovarajući izbor procesora, memorije, hard diskova i mrežnih priključaka. Nudimo i rack servere, različitih performansi i konfiguracija u kućištima visine 1U, 2U, 4U i servere u sklopu jedinstvenih rešenja kroz Blade tehnologiju.

STORAGE

Informacija je osnov odlučivanja u modernom poslovanju. Mogućnost pouzdanog čuvanja i dostupnosti informacija korisniku omogućavaju donošenje odluke da u informacionu infrastrukturu uključi uređaj za čuvanje podataka – storage. Projektovali smo iimplementirali storage rešenja sa SATA i SAS diskovima i najsavremenijim tipom diskova„Solid state drive“. Projektovanim rešenjima odgovaramo na potrebe različitih klijenata, pre svega na osnovu zahteva za brzinom upisa i čitanja podataka. Preporučujemo rešenja proizvođača Lenovo, koja su se izdvojila po pouzdanosti, performansama i tehnološkim inovacijama (tiering, deduplication, snapshot), a krajnjem korisniku pružaju sigurnost i upravljivost.

VIRTUELIZACIJA

Kroz virtuelizaciju obezbeđujemo našim klijentima i krajnjim korisnicima da svoje servere, storage i IT resurse koriste na jednostavniji i brži način, uz značajno umanjenje troškova poslovanja. VMware je najpoznatiji brend i lider u ovoj oblasti čija rešenja smo implementirali u praksi u oblasti serverske virtuelizacije i rešenjima za VDI (virtuelna desktop infrastruktura). U kombinaciji sa hardverskim komponentama i Veeam rešenjima za backup i replikaciju, VMware rešenja obezbeđuju visoku dostupnost IT sistema (high availability) i stabilno poslovanje bez dugih prekida u dostupnosti IT servisa (business continuity), što je ključno za opstanak svih poslovnih sistema u dinamičnom okruženju. Šteta koja može nastati nemogućnošću brzog, pouzdanog i potpunog povrata podataka (backup) u modernom poslovanju utiče ne samo na finansije, već i na poslovnu reputaciju. Kako bismo kvalitetno, bezbedno i pouzdano zadovoljili potrebe klijenata, opredelili smo se za moderno i stabilno rešenje koje povećava pouzdanost, bezbednost i dostupnost Vašeg sistema.